4 тенденции от Седмицата на модата в Париж, които ще заобичате


4 тенденции от Седмицата на модата в Париж, които ще заобичате
Снимка: Instagram

Модният елит стегна куфарите за последен път този сезон, за да прекара една незабравима седмица в Париж. След като Ню Йорк, Лондон и Милано отчетоха своя принос към модната индустрия, дойде ред и на френската столица да стане домакин на Седмицата на модата.

И докато в Милано акцентът падна върху блясъка, в Лондон гръндж звученето беше на първо място, улиците на Ню Йорк бяха пълни с минимализъм, то Париж се отличи с уличен стил, който с лекота можем да пренесем в гардероба си. Вижте кои есенни тенденции грабнаха сърцето ни.

1. Визии като от „Матрицата“

Ако коженият тренч не ви е по вкуса, то змийският панталон също ще бъде супер актуален тази есен. И докато в „Матрицата“ властва черната кожа като материя и цвят, вие можете да потърсите оттенъка, който подхожда на вашия гардероб.

2. Тартан

Разбира се, тартаните не са класически, а решени в горещо розово, жълто, сиво и какво ли още не. Страхотните карирани костюми на Dior вече са популярни сред всички модни блогърски. Ако не сте толкова смели в модните си решения, можете да заложите на панталон в тартан, комбиниран с едноцветен блейзър.

3. Клъч, но не съвсем

През този сезон клъчът съвсем няма да изглежда по традиционния начин. В общи линии визията му ще наподобява преносима възглавница. От една страна ще можем да поберем повече неща от телефон и ключове, но от друга не сме убедени колко ще е удобно да носим толкова голям аксеоар под ръка.

4. Оранжево и пак оранжево!

Честно казано, не предполагахме колко добре може да изглежда оранжевият цвят в действителност. По всичко личи, че бежово и оранжево ще е новото комбо за тази есен, а още по-хубаво е колко много си отива жизнерадостният оттенък с всички класически кафяви тонове.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Най-смелата постъпка е да мислиш за себе си. Високо!

Коко Шанел

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама