Как да носим ярки цветове през есента


Как да носим ярки цветове през есента
Снимка: Instagram

Когато есента дойде с променливите си и често мрачни настроения, тя „издухва“ всички цветове от гардероба ни. И макар сивите и тъмни приглушени тонове да са приятни, някак сигурни, не можем да отречем, че им липсва характер. Затова днес ще ви дадем някои идеи как да включите цветове като лайм, кралско синьо и смело лилаво в есенните си визии.

Цветни чанти

Няма никаква основателна причина падането на температурите да оказва влияние върху цвета на този аксесоар. Още повече, когато можете да ползвате чантата като акцент. Ако сте сред почитателите на визиите в черно и сиво, то непременно се уверете, че следващата ви голяма покупка е красива чанта в ярки тонове.

Цикламен или лилав тренч

Повечето дами залагат на класически тренчове в бежово или черно. И макар класиката да е синоним на стил, цветните тренчове създават усещане за смелост. Сигурни сме, че дори Карл Лагерфелд би ни простил избора на този „горчив“ цвят, розовото, в името на експериментаторския дух.

Червено пончо/пелерина

Сякаш останали в сянката на тренчовете, пончото и пелерината често биват пренебрегвани. Истината е, че и двете връхни дрехи са изключително стилен избор за есента, особено ако са обагрени в ярко червено.

Овърсайз пуловер в кралско синьо

Нищо не носи по-голямо усещане за уют от овърсайз пуловер, в който да се сгушите, когато температурите паднат. Изберете модел в кралско синьо, за да ви напомня за отминалите морски дни.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Светът е огледало на твоите мисли, чувства и действия и винаги ще ги връща обратно към теб.

Дийпак Чопра

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама