Лепа Брена влиза във VIP Brother


Лепа Брена влиза във  VIP Brother
Снимка: ПР

Тази вечер във VIP Brother една истинска легенда ще прекрачи прага на Къщата. Лепа Брена ще има специална задача към съквартирантите, а изпълнението ѝ ще бъде зрелищно.

Влизането във VIP Brother на музикалната икона на Балканите ще доведе съквартирантите до истинска еуфория. Те ще трябва да посрещнат Лепа Брена по необикновен начин – чрез конкурс за двойници на певицата, а самата тя ще влезе в ролята на жури и ще излъчи победител.

Всички задружно ще се впуснат в песни, танци и приготовления за голямото събитие, а смехът и забавлението ще бъдат повече от сигурни. Как най-голямата почитателка на Лепа Брена в къщата ще реагира на новината и кой ще стане победител в конкурса, журиран от самата легенда, ще разберем още тази вечер.

Освен емоциите от влизането на Лепа Брена, звездите ще се борят с непосилната задача да изпразнят басейна за една нощ само с помощта на чаши за вода, а финалът на седмичната мисия ще даде отговор на така важния въпрос – успя ли да отслабне Сашка Васева с 5 килограма.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

Животът е дръзко приключение или нищо.

Хелън Келър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама