Шефът на "Уорнър Брос" се оттегли заради секс обвинения

  • Шефът на
    Дата: Снимки: Getty Images/Guliver
Дата: 20.03.2019 Снимки: Getty Images/Guliver
Iwoman.bg

Изпълнителният директор на "Уорнър Брос" и главен изпълнителен директор на едно от най-мощните и престижни студия в Холивуд, "Цуджихара", е един от най-високопоставените мениджъри, които биват унищожени от обвинения в сексуални посегателства. Ръководителят на администрацията на "Уорнър", Джон Станкей, обяви оттеглянето на Кевин Цуджихара в понеделник, заявявайки, че това е в "най-добър интерес" на студиото.

"Кевин признава, че грешките му са несъвместими с очакванията за лидерство на компанията и може да повлияят на способността на компанията да изпълнява бъдещите си ангажименти", каза Станкей.

По-рано този месец "Уорнър Медия" започна разследване след статия на "Холивуд Рипортър", в която бяха публикувани подробни текстови съобщения между Цуджихара и британската актриса Шарлот Кърк през 2013 година. Съобщенията доказват наличие на сексуални отношения между кандидатстващата за студиото актриса и оглавяващия студиото, който обещава, че ще я представи на влиятелни мениджъри и ще бъде взета под внимание за роли в киното и телевизията.

Цуджихара, който оглавява студиото в Бърбанк, Калифорния, от 2013 г., по-рано се извини за действията си в обръщение към служителите.

"Дълбоко съжалявам, че съм направил грешки в личния си живот, причинили болка и срам на хората, които обичам най-много", каза Цуджахара. "Също така дълбоко съжалявам, че тези лични действия са довели до неудобства за компанията и на всички вас."

"Уорнър Медия", компанията-майка на студиото, заяви в понеделник, че разследването на ситуацията, извършвано от правна компания на трета страна, продължава.

Кърк се появява под егидата на "Уорнър Брос" в "Как да бъдем сами" през 2016 г. и в "Бандата на Оушън" през 2018 г. Тя отрече всякакво непристойно поведение от страна на Цуджахара или двама други ръководители, Брет Ратнър и Джеймс Пакър, с които е общувала. "Господин Цуджихара никога не ми беше обещавал нищо", каза Кърк.

Скандалът се разгръща точно когато "Уорнър Брос" се занимава с преструктурирането на AT&T, придобита от "Уорнър медия", по-рано известна като "Тайм Уорнър". Ролята на Цуджахара току-що беше разширена, с цел включване на глобални забавления за деца и семейства.

Източник: БГНЕС

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.