Запознайте се със синоптичката, заместваща Деси Банова


Запознайте се със синоптичката, заместваща Деси Банова
Снимка: Нова телевизия

Тази сутрин новата синоптичка на Нова телевизия Нора Шопова за първи път съобщи прогнозата за времето. Тя заема мястото на Деси Банова, за която се носят слухове, че ще води собствено предаване.

Нора е завършила "Право" в Университета за национално и световно стопанство и има богат опит като модел в България и чужбина. Снимала е фотосесии за едни от най-големи модни списания – GRAZIA, Harper’s Bazaar, Elle и е първата българка, украсила два пъти корицата на модната библия Vogue.


Работи с агенции в Северна Америка, Европа и Азия и е имала ангажименти в най-големите модни столици – Ню Йорк, Париж, Лондон, Токио. Участвала е в кампании за редица големи брандове в целия свят, включително Германия, Мексико, САЩ и Дания.

Носител е на наградата "Жена на годината" на списание GRAZIA в категория Мода през 2014 г., а списание Forbes я включва в класацията "Топ 70 на българските знаменитости" за 2015 г.

Нора се присъединява към Никол Станкулова и Гергана Малкоданска като водеща на Прогнозата за времето, а Деси Банева остава част от екипа на телевизията и ще продължи да работи по темите, с които се е занимавала и досега – климатичните промени, екология и начин на живот.

Банова, която има връзка с президента Росен Плевнелиев (2012 -2017), е синоптичката с най-дългогодишна кариера в Нова.

Днес дебют в сутрешния блок направи и водещата Аделина Радева, която доскоро съобщаваше новини в "По света и у нас" на БНТ.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

Когато ти се даде възможност да бъдеш прав или добър, избери да бъдеш добър.

"Чудо"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама