Излезе първият сингъл от коледния албум на Поли Генова (ВИДЕО)


Излезе първият сингъл от коледния албум на Поли Генова (ВИДЕО)
Снимка: Warner Music Group

От вчера, 9 ноември, публиката може да се наслади на първата песен от дългоочаквания коледен албум „По-добрата Коледа“ на Поли Генова. Песента носи името „Happy Face“ и гарантирано ще сложи усмивки на лицата на слушателите. Зареждащ и пълен с положителни емоции, сингълът вече носи коледно настроение на феновете.

Във видеото към песента виждаме Поли в комедийната роля на непохватна домакиня, която прави всичко възможно да се представи по най-добрия начин пред своите приятели, но все не ѝ се получава. Режисьор на видеото, което така добре допълва настроението на песента, е Вито Бонев, а в ролята на приятелите на изпълнителката, в клипа участва “нейното музикално семейство”, както тя ги нарича - музикантите, с които всеки път излиза на сцената.

„Щастлива съм, че най-сетне публиката може да надникне в коледния ни проект и да усети с каква любов и отдаденост с екипа работим по него. Вълнувам се за всичко което предстои и нямам търпение да представим целия албум на живо на 20 ноември, в Киноцентър Бояна!“, сподели Поли Генова.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

Вчера е история, утре е загадка, а днешния ден е дар. И всеки нов ден крие нов дар.

"Кунг фу Панда"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама