Излезе първият трейлър на филма за Gucci (ВИДЕО)


Излезе първият трейлър на филма за Gucci (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

Излизането на официалния трейлър на House of Gucci вдигна доста шум и определено има защо! Очакванията за лентата вече бяха доста завишени не само заради актьорския състав, но и заради цялостната идея на филма.

Трейлърът събира в себе си така търсената драма, но и много други интересни моменти за феновете на Гага, феновете на модата и феновете на Адам Драйвър, разбира се.

Мнозина се чудеха как истинското семейство Гучи ще реагират на сензационната интерпретация на режисьора Ридли Скот върху семейната трагедия. Патриция Гучи, втора братовчедка на убития Маурицио, каза пред медиите: „Наистина сме разочаровани... Те крадат самоличността на едно семейство, за да реализират печалба и да увеличат доходите на холивудската система. Нашето семейство има идентичност и лично пространство. Можем да говорим за всичко, но има граница, която не може да се премине.”

От модната къща Gucci, която сега е собственост на Керинг, не казват почти нищо за предстоящото пристигане на филма. Но реални приятели на Гучи като Джаред Лето и Салма Хайек се появяват във филма, създавайки малки връзки между марката и продукцията. Изглежда, че интригата на екрана ще доведе до повишен интерес към филма, който се очаква да излезе през ноември.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

Не можеш да промениш това, срещу което отказваш да се изправиш.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама