Излезе трейлърът на "Жокера" 2 с Лейди Гага (ВИДЕО)


Излезе трейлърът на "Жокера" 2 с Лейди Гага (ВИДЕО)
Снимка: Todd Phillips/Instagram

Всички киномани тръпнеха в очакване на продължението на "Жокера" с участието на Лейди Гага. Лентата "Жокера: Лудост за двама" на режисьора Тод Филипс продължава по пътя, по който пое с противоречивия оригинал, донесъл "Оскар" на изпълнителя на главната роля Хоакин Финикс.

Филмът "Жокера" от 2019 г. предложи мрачната, изпълнена с насилие история на Артър Флек, заклет враг на Батман, която раздели зрителите, представяйки убийствен злодей като герой, стигайки толкова далече, че породи страхове, че може да вдъхнови масови убийства.

Вижте още: Ето как Маги от „Ергенът“ поддържа перфектна фигура (СНИМКА)

Какво да очаквате от втората част?

Продължението, което излиза през октомври и е с участието на Лейди Гага - една от най-големите поп звезди в света, е описано като музикална комедия.

Представяйки трейлъра, режисьорът Тод Филипс описа най-новата си продукция като "филм, в който музиката е основен елемент", добавяйки, че в това отношение продължението не се отклонява много от оригинала.

"СинемаКон", водещото изложение на филмовата индустрия, е възможност за холивудските студия да представят предстоящите си продукции пред собственици на киносалони от цял свят.

Изложението се провежда на фона на прогнозите, предполагащи по-слаба година заради неотдавнашните стачки на актьорите и сценаристите в Холивуд.

Макар филмовият сектор все още да се бори с последствията от пандемията, "Уорнър Брос" пожъна значителен успех с "Барби", който стана най-касовият филм на 2023 г., спечелвайки 1,45 милиарда долара.

Източник: БТА

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

Понякога умът има нужда от време, за да приеме онова, което сърцето вече знае.

М.Анджело

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама