Рачков се завърна преобразен в "Като две капки вода" (СНИМКИ + ВИДЕО)


Рачков се завърна преобразен в "Като две капки вода" (СНИМКИ + ВИДЕО)
Снимка: NOVA

Макар че Димитър Рачков вече няма да е водещ на "Като две капки вода", актьорът се появи вчера в първия брой на предаването. Той се беше преобразил с дълга коса и брада. Комикът символично предаде щафетата на своя колега Геро.

"Геро е един от най-талантиливите актьори, които аз познавам, обичам и подкрепям. С вас съм и ви желая успех, колеги!", заяви Рачков, който напомни, че на 7 март от 20:00 ч. старира и неговото собствено шоу по Нова телевизия.

Първо място в първата вечер на преобразяванията в All Stars зае миналогодишният победител – Фики, който изправи на крака публиката с образа на Дони и песента "Уморени крила". "Много съм развълнуван. Ще дам отново максимума от себе си. Избрах тази песен, защото ми е любима", категоричен бе Фики.

Вечерта беше открита от Къци Вапцаров, който влезе в ролята на вокала на Rammstein – Тил Линдеман сред отломки от автомобили и пламъци.

С първи двоен образ за сезона се яви Милица Гладнишка. Дуетът на Барбара Стрейзънд и Луис Армстронг придоби автентично звучене, благодарение на гласа на джаз дивата, а това спечели и одобрението на журито.

Рафи на свой ред оглави рок титаните Kiss, а Поли Генова влезе в ролята на Лейди Гага с присъщото ѝ умение да създаде истинско шоу. "Човек не може да предвиди колко силно ще тупти сърцето му от вълнение!", сподели певицата, завръщайки се на една позната сцена.

"Обичам интелекта и чувството ти за самоирония!", заяви Хилда за изпълнението на краля на фолка AZIS. С чувство за хумор той сподели, че подсакчането на сцената се е оказало най-голямото предизвикателство от образа на Джоуи Темпест от Europe.

"Осем години по-късно се завръщам на сцената на "Като две капки вода". Рокът е един от стиловете, които най-много обичам, а KISS една от любимите ми групи. За мен това ще е огромно изпитание. Пол Стенли е висока топка и голямо изпитание, но ще бъде още по-голямо забавление за мен", сподели Рафи.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

Стремете се не да бъдете успешни, а да бъдете ценни.

Алберт Айнщайн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама