Тренирайте вкъщи с Pulse Fitness & SPA

  • Тренирайте вкъщи с Pulse Fitness & SPA
    Дата: Снимки: iStock/Guliver
Дата: 19.03.2020 Снимки: iStock/Guliver
Iwoman.bg

Липсва ли ви фитнесът? Сигурни сме, че да. Спортът е един от най-добрите начини да подобрим своето здраве и имунитет, а сега всички имаме нужда от това повече от всякога!

От Pulse Fitness & SPA знаят, че фитнес ентусиастите в цяла България минават през един изключително труден период и искат да им помогнат.

Именно поради тази причина те ви канят на тренирате с тях всеки делничен ден от 11:00 часа. Топ треньорите на Pulse Fitness & SPA ще ви покажат как точно можете да поддържате своята форма с тренировки вкъщи, ползвайки само постелка и гирички*. Видеата ще бъдат излъчени на живо в страницата Pulse Fitness & SPA ТУК!

Бонус: Ако техните тренировки ви харесват и искате да споделите с всички, че поддържате форма с Pulse Fitness & SPA, изпратете им ваша тренировъчна снимка в домашни условия на лично съобщение и те ще я споделят като стори във Facebook и Instagram.

Останете си вкъщи и тренирайте с Pulse Fitness & SPA! Заедно можем да преодолеем всичко!

*Тъй като не всички от вас вероятно разполагат с гирички, можете да ползвате две пластмасови бутилки, които да напълните с вода или пясък според това колко желаете да тежат.

-------------------------------


#ОстаниВкъщи, бъди отговорен!

iWoman e с теб!

Всичко ново за коронавируса - ТУК!

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.