Зодии

Нещо ВЪЛНУВАЩО в хороскопа за 12 януари

  • Нещо ВЪЛНУВАЩО в хороскопа за 12 януари
    Дата: Снимки: iStock/Guliver
Дата: 12.01.2018 Снимки: iStock/Guliver
Iwoman.bg

Овен

Този петък е препоръчително да разпуснете максимално, но нека това бъде съобразено със здравословните принципи на почивката. Има опасност да се увлечете прекалено в някое от удоволствията.

Телец

Не се подавайте на опити да реагирате преждевременно на дадено събитие. Търпението и далновидността са двете качества, които ще са ви нужни. Може да се усмихвате тайнствено, но нищо повече.

Близнаци

Настава време за сериозна работа. Ще ви се наложи да забравите за известно време шумните събирания и безкрайните разговори с приятели. Ден година храни.

Рак

През този ден ще сте, като волна птичка. Единствено вие може да прецените как да прекарате времето си. Добър вариант е да разгледате дестинации за пътува в чужбина или да помислите за курс, който да надградите знанията ви.

Лъв

В работата ви може да изникнат непредвидени обстоятелства. С малко повече настойчивост още към обяд ще обърнете нещата в обичайния им ритъм, но ще се наложи да положите извънредни усилия.

Дева

През този ден ще трябва да спазвате правилата без никакво изключение. Това се налага, не защото някой ще ви контролира, а за облекчите собственото си ежедневие и да не ви остава работа за довършване през почивните дни.

ДОЧЕТЕТЕ ЗА ОСТАНАЛИТЕ ЗОДИИ ТУК!

Общо коментари / 0 Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.