4 звезди, които поддържат форма с кето диета


4 звезди, които поддържат форма с кето диета
Снимка: Getty Images

Kето диетата е един от най-популярните начини за отслабване. Още е позната като кетогенна диета и се съсредоточава в приемането на повече мазнини в замяна на въглехидрати. Организмът използва кетоните, произведени в черния дроб, като двигателно гориво за сметка на глюкозата. А ето и кои са звездите, които се радват на тънка талия, благодарение на режима. 

Ванеса Хъджинс

Хъджинс е една от най-заклетите фенки на кето храненето. Тя е превключила на диета с ниско съдържание на въглехидрати и високо съдържание на мазнини, за да свали 20 килограма, натрупани заради роля през 2014. Обикновено започва деня си с яйца, бекон и половин авокадо. За обяд яде салата с пиле, много зеленчуци и може би малко ядки или плодове. 

Кортни Кардашиян

Най-възрастната сестра Кардашиян успя да свали доста килограми през годините. Самата тя е споделяла, че се опитва да задържи тялото си в състояние на кетоза, което се случва, когато гликогенът в черния дроб е изчерпан и тялото изгаря мастни киселини за енергия. Кортни започва деня със зелено смути за закуска, последвано от прости протеини и зеленчуци за обяд и вечеря. Обикновено, но хранително.

Холи Бери

Преди няколко години Бери разкри в Instagram, че е голям фен на кетонния начин на хранене. Тя приема храната много сериозно, за да се справи с диабета. (Страда от диабет тип 2 от 19-годишна възраст). Актрисата споделя, че благодарение на този начин на хранене, тя се радва на "по-добра физическа издържливост, по-добра кожа и по-малко акне и по-малко мигрена!“

Меган Фокс

След раждането на втория си син през 2014, Фокс започнала да следва диета с високо съдържание на протеини, много ниско съдържание на въглехидрати и ниско съдържание на захар. "Спрях целия хляб и въглехидратите. Никакви бисквити, солети, чипсове. Нямам „мръсни“ дни и не прегрешавам.", споделя с гордост звездата от Трансформърс в свое интервю. 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Светът е огледало на твоите мисли, чувства и действия и винаги ще ги връща обратно към теб.

Дийпак Чопра

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама