5 звездни приятелства, издържали изпитанието на времето


5 звездни приятелства, издържали изпитанието на времето
Снимка: Instagram

Винаги е трудно да се намери истински приятел, дори за обикновен човек, а какво остава за знаменитост. Все пак, шоубизнесът е пълен с конкуренция, а Холивуд е истински „осарник” в това отношение. Но е наистина хубаво, че дори сред известните хора има истински приятели, които не просто се забавляват заедно, но и се подкрепят в трудни моменти. Приятелствата им продължават от години и изглежда, че нищо не може да ги унищожи.

1. Дрю Баримор и Камерън Диас

Приятелството между Дрю Баримор и Камерън Диас започва преди 18 години на снимачната площадка на „Ангелите на Чарли“. Както самата Баримор отбелязва: „Преживяхме раждания, живот, смърт, брак, развод, върхове и падения, работа, гаджета, приятели, пътувания – няма нещо, което да не сме правили заедно”.

2. Райън Рейнолдс и Хю Джакман

Актьорите Райън Рейнолдс и Хю Джакман за първи път се срещат и стават приятели по време на снимките на "X-Men Origins: Wolverine" от 2009 година. Дуото е наричано от медиите „врагове“, защото двамата непрекъснато се шегуват един с друг.

3. Джейн Фонда и Лили Томлин

Дуото, Лили Томлин и Джейн Фонда, се счита за едно от най-продължителните приятелства в Холивуд - тяхното сестринство продължава повече от 40 години! Приятелките не само работят заедно, но и участват в социални дейности и посещават събития на червения килим и до днес.

4. Кендъл Дженър и Джиджи Хадид

Кендъл Дженър и Джиджи Хадид са не само приятелки от модните подиуми, а от юношество. Дженър и Хадид живеят близо една до друга в Лос Анджелис и тази година бяха забелязани да се държат за ръце на Met Galа.

5. Сара Джесика Паркър и Анди Коен

Сара Джесика Паркър и Анди Коен се срещат за първи път в The Morning Show в CBS, където Анди работи като продуцент. След една година срещи, кафенета и вечери, те стават близки приятели и продължават да ходят заедно на Met Gala всяка година.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Ако не можеш да бъдеш добър пример, ще трябва да станеш ужасно предупреждение.

Катрин Еърд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама