7 звездни двойки, които са си дали втори шанс


7 звездни двойки, които са си дали втори шанс
Снимка: Getty Images/Guliver

Разделите и разводите не винаги означават край на една любовна история. Понякога те се случват, за да напомнят на тези двама човека какво всъщност означават един за друг. Има моменти, когато най-прекрасните неща се раждат, когато им се даде втори шанс. Тези знаменитости са живо доказателство за това.

Дженифър Лопес и Бен Афлек

Те са най-скорошният пример. Дженифър и Бен се запознаха на снимачната площадка на филма "Gigli" през 2001. Той ѝ предложи брак през октомври 2002, но отмениха годежа си през септември 2003. След това отново се събраха преди финално да сложат край на връзката си през януари 2004. Близо 2 десетилетия по-късно певицата и актьорът отново са заедно и явно са много щастливи.

Джъстин Тимбърлейк и Джесика Бийл

Любовната история на певеца и актрисата започна през 2007. През март 2011 двамата сложиха край на връзката си, но си останаха приятели. В едно интервю, докато все още бяха разделени, Джъстин разкри какво означава Джесика за него: "Тя е най-значимият човек в живота ми". Няколко месеца по-късно двамата отново се събраха и сключиха брак през 2012. Оттогава те са щастливо женени и имат две деца - Сайлъс и Финиъс.

Джъстин Бийбър и Хейли Болдуин

Двамата се познават отдавна и са приятели от деца. Първоначално бяха двойка от декември 2015 до януари 2016, но се разделиха драматично. В крайна сметка успяха да се помирят и започнаха отново да излизат през 2018, а в края на същата година сключиха и брак.

Джиджи Хадид и Зейн Малик

Супермоделът и певецът постоянно се събират и разделят от 2015 насам. Двамата подновиха връзката си през 2018 година, а през септември 2020 на бял свят се появи дъщеричката им Кай.

Роуз Лесли и Кит Харингтън

Актьорите от "Игра на тронове" вече са щастливо женени и горди родители на момченце, но връзката им не винаги е била толкова силна. Те за първи път започнаха да излизат през 2012, но след няколко месеца сложиха край на романтичните си отношения и бяха разделени 2 години. През 2014 дадоха втори шанс на любовта си и оттогава са заедно.

Пинк и Кари Харт

Историята на певицата и състезателя по мотокрос е дълга. Те започнаха да се срещат през 2001 и се разделиха 2 години по-късно. В крайна сметка отново се събраха и Пинк му предложи брак през 2005. Те бяха женени 2 години и се разведоха, но любовната им история не свърши дотук. По-късно отново подновиха отношенията си и в момента са щастливо женени и имат две деца - Уилоу и Джеймсън.

Кортни Кокс и Джони Макдейд

Общият им приятел Ед Шийрън ги запозна през 2013 и веднага започнаха да излизат. Сгодиха се през 2014, а през 2015 Кортни и Джони се разделиха за една година. След това отново се събраха и преди време актрисата от "Приятели" призна, че в момента връзката им е много по-силна.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Жените наистина управляват света. Още не са го осъзнали. Когато го осъзнаят, ние всички ще сме в голяма беда.

Доктор Леон

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама