Звездни двойки, които се влюбиха след 40


Звездни двойки, които се влюбиха след 40
Снимка: Getty Images/Guliver

Кой е казал, че любовта има възраст? Човек може да почувства, че е срещнал правилния човек и на 20, и на 50. И ако не ни вярвате, просто погледнете всички тези звездни двойки, които след навършване на 40 са успели да намерят щастие, любов и уважение.

1. Салма Хайек и Франсоа-Анри Пино

През март 2007 година, когато Салма Хайек е на 40 години, тя обявява на света, че не само е сгодена, но и бременна. Късметлията е не друг, а френският бизнесмен Франсоа-Анри Пино. 2 години по-късно щастливата двойка най-накрая се жени, радвайки се на дъщеря си Валентина.

ЗВЕЗДИТЕ, КОИТО ПРАВЯТ СВЕТА ПО-ДОБРО МЯСТО

2. Джеймс Бролин и Барбара Стрейзънд

Една от най-известните актриси в света, която получи слава благодарение на многото си изпълнения в класики като “Hello Dolly!”, със сигурност не е бързала да се жени. Едва през 1998г тя решава да каже „Да“ на Джеймс Бролин, който е актьор, продуцент и режисьор. По това време Стрейзънд е на 56, а Бролин на почти 58. Днес те все още са щастливо женени.

3. Гуинет Полтроу и Брад Фалчук

Гуинет Полтроу и Брад Фалчук ​​се женят, когато и двамата са над 40. Това е през септември 2018 година - Полтроу е на 46 години, докато а мъжът ѝ на 48. Те признават, че тайната на голямата им любов се крие в особените правила за съжителство - дори след сватбата, те не бързат да се съберат под един покрив. Всъщност Крис Мартин, бившият съпруг на Полтроу, с когото има 2 деца, все още има стая в нейната къща. Логиката зад това споразумение ​​е да направи “смесването” на техните семейства малко по-постепенно.

4. Марша Крос и Том Махони

Марша Крос, която стана известна с ролята си на Бри в комедийната драма „Отчаяни съпруги“, се омъжи за борсовия посредник Том Махони през юни 2006 година. Тогава тя беше на 44, а той на 48 и това не ги спря да се насладят на връзката си. Всъщност, вече 15 години те са щастливо женени и са родители на дъщери близнаци - Идън и Савана.

5. Ейми Адамс и Дарън Льо Гало

Определено можем да кажем, че звездата от “Омагьосана” ,Ейми Адамс, не е бързала да се омъжва за своя партньор, колега и художник Дарън Льо Гало. Двамата се запознават в класа по актьорско майсторство през 2001 г. След 14-годишна връзка и 7-годишен годеж, двойката се жени чак през 2015 година, когато и двамата са на 40 години.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

По-скоро бих се доверил на женския инстинкт, отколкото на мъжкия разум.

Станли Болдуин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама