6 звездни татковци, които се справят чудесно с бащинството


6 звездни татковци, които се справят чудесно с бащинството
Снимка: Getty Images/Guliver

Родителството е като цирк, в който родителят трябва да играе много роли - клоун, музикант, певец, танцьор, строг учител или звероукротител. Известните татковци не са по-различни, защото в крайна сметка децата са си деца и си искат тяхното, без значение от социалния статут на родителите. Ето кои са най-готините бащи сред известните, които не пропускат да споделят забавни моменти с наследниците си.

1. Дейвид Бекъм

Дейвид Бекъм казва: „Времето минава много бързо. Една минута ги държите в болницата за първи път, а на следващата минута те карат колата ти. Но това е най-специалното нещо, никога не бих променил нищо."

2. Анди Коен

Самотният баща Анди Коен посрещна сина си Бенджамин чрез сурогатна майка през февруари 2019 г. Говорейки за родителската си философия, той каза: „Карам по течението и не се стресирам“.

3. Леброн Джеймс

Баскетболната суперзвезда се смята за семеен човек. Той има 3 деца, а що се отнася до родителството, той казва: „Истината е, че всичко, което научих за това да бъда родител... научих от майка си.“

4. Дуейн Джонсън „Скалата”

Дуейн Джонсън споделя очарователна връзка с децата си, което е доста видимо в профилите му в социалните медии. Той често съветва родителите да прекарват качествено време с децата си, въпреки забързаните графици.

5. Крис Хемсуърт

Австралийският актьор казва: „Мисля, че родителството изкарва детето във всички нас.Напомня за очарованието, което сте имали към малките неща. Удивително е. ”

Енрике Иглесиас

Енрике Иглесиас, известният испански певец, е горд баща на 3 деца. Той очаква с нетърпение да види как децата му процъфтяват, казвайки: „Мога да ви кажа честно, ако трябваше да избера един начин, по който си ги представям като големи, това определено е спортът.“

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Никога не прави една и съща грешка два пъти, освен ако не ти се плаща за това.

Мей Уест

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама