Ана де Армас: Не е лесно да станеш най-известната жена в света (СНИМКИ)


Ана де Армас: Не е лесно да станеш най-известната жена в света (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images

Ана де Армас изживява своя собствен момент на Мерилин Монро. 34-годишната актриса изуми критиците с превъплъщението си в емблематичната екранна сирена в Blonde, а сега Ана работи върху приемането на славата, която идва с това.

Звездата краси корицата на есенно-зимното издание на списание AnOther AW22, което включва задълбочено интервю със звездата и показва нейната красота в поредица от снимки.

Заглавието на статията смело заявява: „Как Ана де Армас стана най-известната жена в света“.

За превъплъщението си във филма Ана се потопила в цялата възможна информация за Мерилин Монро, включително препрочитане на романа на Джойс Карол Оутс от 2000 година, на който е базиран филмът.

„Става въпрос за нещата, които не сме виждали, моментите, когато камерите не мигат или не се въртят, тогава и самата Мерилин не е включена. Това е измислица. Нямаме доказателства, че това се е случило. Но запълва празнините във фактите, които вече знаем, с версия на събитията, която трябва да обмислим.

Гласът на Мерилин, израженията ѝ били следствие от уроците по говорене, които самата тя е взимала, от нейната несигурност, от това, че нямала никакви граници и допускала хората в себе си, от това, че животът ѝ се превърнал в роля и трябвало да бъде спасявана през цялото време.“

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Елегантността е единствената красота, която никога не избледнява.

Одри Хепбърн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама