Диана Димитрова скочи на Ралица Паскалева, завежда ново дело


Диана Димитрова скочи на Ралица Паскалева, завежда ново дело
Снимка: ПР

Макар за всички казусът с Юлиан Вергов и обвиненията към него в побой над Диана Димитрова вече да е разрешен, то актрисата очевидно е готова на всичко, за да докаже своята правота, че наистина е била пребита от колегата си по време на снимки.

Вижте още: Емо Каменов разтърси мрежата: Ралица Паскалева разведе Теодор Салпаров с две деца (ВИДЕО)

Димитрова не е променила мнението си, но очевидно е сменила адвоката си и е входирала нова жалба в Софийска районна прокуратура.

До сега актрисата бе представлявана от бившия правосъден министър Антон Станков, но с пост в социалните мрежи обяви името на новия юрист, на когото ще разчита - Христо Ботев.

Вижте още: Бившата на Благо Георгиев с шокиращи подробности за развода им 

"Днес, 05.05.2023, входирахме жалбата в СРП с моя адвокат г-н Христо Ботев. Навявам се, че повърхностното разследване ще бъде забравено и тези, които излъгаха ще понесат наказателна отговорност за думите си. Вярвам в обективните действия на Прокуратурата!", написа артистката.

По първата жалба на Диана Димитрова дело така и не започна, защото прокуратурата отказа да образува досъдебно производство по сигнала на актрисата за престъпление от общ характер.

Но не до тук се спират скандалите около емблематичната д-р Огнянова. Тя се обърна индиректното с тежки думи и към колежката си от "Откраднат живот" - Ралица Паскалева, с друг пост във Facebook.

Вижте още: Скандално: Братът на Шакира набил Пике

Ето какво написа Димитрова в социалните мрежи:

"За първи път споделям мнението си за формат, но ТОМА! Ах, Тома! Истинско удоволствие и вдъхновение е той! Много харесвам Владо и Кали, но Тома е ненадминат! Дал Господ! Освен безумния талант, Тома е истински добър и чист човек и искам да Ви споделя мили зрители, не обръщайте внимание на фалшивите сълзи на някои от участниците. Гледах ги доста години."

Според последователите на Диана Димитрова, именно последните ѝ думи в поста са насочени към Ралица Паскалева, която на няколко пъти плака в шоуто "Като две капки вода" след емоционални за нея имитации.

Паскалева публично защити Юлиан Вергов, след като той самият пусна официална позиция за скандала. 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Аз гледам на тялото си повече като на инструмент, отколкото като на орнамент.

Аланис Морисет

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама