Хари, Меган и децата ще се завърнат в Лондон за Коледа


Хари, Меган и децата ще се завърнат в Лондон за Коледа
Снимка: Getty Images

Принц Хари и Меган Маркъл обмислят да заведат децата си във Великобритания за Коледа, издаде кралски експерт, пише "Дейли Мейл". Кралската биографистка Кейти Никол каза, че "връщането се разглежда като възможност", която може "да проправи пътя за излекуване на семейния разрив".

Последният път, когато двойката прекара Коледа във Великобритания, беше през 2018 г., седем месеца след сватбата им, а Хари се завърна само два пъти, откакто се оттегли от кралските си задължения през март 2020 г. Оттогава Меган не се е връщала във Великобритания.

Посещението ще е първо за тримесечната Лилибет Даяна във Великобритания и ще даде шанс на кралицата да се срещне с правнучката си.

Кралското семейство не е виждало Арчи от зимата 2020 г., когато родителите му се преместиха в Канада, преди официално да напуснат Великобритания.

Никол допълни: "Когато Хари и Меган си тръгнаха, те ясно показаха, че не искат да се откажат от дома си във Великобритания. Те все още имат Фрогмор котидж и планът им беше да се върнат във Великобритания. На Коледа се гледа като на възможност. Може да има сближаване, което би могло да проправи пътя за излекуване на семейния разрив. Това със сигурност е желанието на кралицата. Принц Чарлз би искал да види своите внуци. Срещата предполага, че се надяват да продължат напред и да подредят нещата."

Довеждането на децата в Лондон може да помогне за смекчаване на проблемите, които двойката има с други членове на кралското семейство, включително принц Уилям и Кейт Мидълтън.

Братята се събират само два пъти след решението на Хари да напусне Острова: веднъж на погребението на покойния херцог на Единбург през април и втори път, за да открият статуя на майка си, покойната принцеса Даяна, на 1 юли. И двете посещения бяха кратки, като Хари остана само за да спази карантината и да присъства на всяко конкретно събитие, преди да се върне в новия си дом в Калифорния.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Понякога умът има нужда от време, за да приеме онова, което сърцето вече знае.

М.Анджело

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама