Жулиет Бинош: Няма как да имаш черно-бяло мнение за Коко Шанел, сложна история е


Жулиет Бинош: Няма как да имаш черно-бяло мнение за Коко Шанел, сложна история е
Снимка: Getty Images

Френската актриса Жулиет Бинош сподели, че се тревожи за свободата си, тъй като ако стане "твърде известна", това би било същински "ад", съобщи Пи Ей Мидия/ДПА.

Петдесет и девет годишната телевизионна и филмова звезда, известна с ролята на Виан в романтичната комедия "Шоколад" (2000 г.), играе известната модна дизайнерка Коко Шанел в 10-серийния драматичен сериал The New Look и разкрива дали й харесва да бъде разпознавана заради превъплъщенията си.

Вижте още: Любовни хроники: Коко Шанел и Артър "Бой" Капел

Говорейки пред Radio Times, Жулиет Бинош казва:

"Зависи от момента. Това може да бъде бреме. Невинаги вниманието е такова, каквото искаш.

Всяка неделя ходя на пазара и хората ме разпознават, но какво от това? Ако искат да видят лицето ми без грим, могат да го направят. Снимала съм се във филми без грим. Когато играя в театъра, публиката забравя за мен за известно време".

Какво мисли за ролята си в новия сериал на Apple TV+

Бинош не крие притеснението си, че хората ще гледат сериала за Коко Шанел в домовете си. "Тревожа се за свободата си. Когато си твърде известен, е ад - не можеш да излезеш и да живееш живота си. Ставаш затворник", казва още френската звезда.

Жулиет Бинош добавя, че ако все пак някой пожелае да си направи снимка с нея, няма да се замисля толкова, защото в края на краищата сама е направила избора да бъде актриса.

"Ако това ощастливява хората, значи и мен ме прави щастлива", казва Бинош.

Колкото до ролята си в новия сериал на Apple TV+ актрисата споделя, че е обсъдила историята със създателя му Тод Кеслър и сценаристите, защото има толкова много противоречиви неща, които могат да се кажат за Шанел.

"Някои хора я осъждат като най-лошия човек на света, други казват, че е работила за съпротивата. Много е трудно да имаш черно-бяло мнение. Тя е била известна сътрудничка на нацистите и животът й е дълга, трудна история", казва Жулиет Бинош.

Актрисата е позната и с ролите си във филми като "Брулени хълмове", "Хусар на покрива", поредицата "Три цвята", "Английският пациент", "Годзила".

Източник: БТА

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Когато паднеш, все още не си победен. Истински победен си тогава, когато откажеш да станеш и да пробваш отново.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама