Линда Еванджелиста: Боря се с рак, но съм решена да живея


Линда Еванджелиста: Боря се с рак, но съм решена да живея
Снимка: Getty Images

Животът на Линда Еванджелиста определено не е лесен през последните години. Преди време тя призна, че е била обезобразена вследствие на козметична процедура, а сега супермоделът от 90-те за първи път разкри, че се бори с рак. 

58-годишната звезда сподели, че през последните пет години два пъти е била диагностицирана с рак на гърдата. В откровено интервю за WSJ тя заяви, че е "с единия крак в гроба", но не е обезкуражена и продължава да се радва на живота.

Вижте още: 5 силни звезди, които победиха рака на гърдата

За първи път Линда Еванджелиста е диагностицирана с рак на гърдата през декември 2018 г., след което се подлага на двойна мастектомия.

"Не се поколебах да се подложа на операцията, защото исках да оставя всичко зад гърба си, исках да живея и нямаше да умра от рак", разкрива моделът.

През юли миналата година отново е установено, че има тумор в гърдата си. "Казах на лекаря: "Изрежете целия тумор. Не искам да изглежда красиво. Искам да го изрежа целия. Искам да виждам дупка в гърдата си, когато приключите. Няма да умра от това", спомня си тя.

Еванджелиста сподели, че има "ужасен онкотип", което означава, че има много голям шанс ракът да се появи отново. "Знам, че съм с единия крак в гроба, но съм напълно решена да живея", заявява Линда.

Вижте още: Путин докара големи ядове на Виктория Капитонова

Супермоделът заяви, че "само най-близките ѝ" знаят за тежкото ѝ заболяване. Дали е претърпяла операция за възстановяване на гърдите след двустранна мастектомия, тя не уточни. Наскоро участва в нова фотосесия за Vogue, в която не показа гърдите си.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Най-смелата постъпка е да мислиш за себе си. Високо!

Коко Шанел

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама