Любовни хроники: Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас


Любовни хроники: Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас
Снимка: Getty Images/Guliver

За много хора любовта идва с цял списък от качества, изисквания и желания. Други пък просто ги връхлита и те забравят за всичко останало. Възрастта със сигурност е доста важен фактор за мнозина, но не и в днешната любовна история, която ще ви разкажем.

За Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас възрастта никога не е имала значение. Дъглас е с около 25 години по-възрастен от съпругата си и до ден днешен те са една от най-стабилните двойки в Холивуд.

Катрин Зита-Джоунс е родена на 25 септември 1969 година и започва кариерата си, когато е само на 15 години. Тя става популярна в родната си Великобритания, но светът научава името ѝ през 1998 след ролята ѝ в „Маската на Зоро” с Антонио Бандерас. Успехът на този филм не само ѝ носи мигновена слава, но я среща с мъжа, който ще се превърне в любовта на живота ѝ.

ЛЮБОВНИ ХРОНИКИ: ТОМ ФОРД И РИЧАРД БЪКЛИ

Интересното е, че и той е роден на 25 септември, но 25 години по-рано. Като син на популярния актьор Кърк Дъглас, той прекарва голяма част от детството си на снимачната площадка, когато посещава баща си по време на ваканциите. Живее с майка си, тъй като родителите му са разведени. Следвайки стъпките на баща си, той избира актьорството като професия и дебютира през 1966, а години по-късно създава собствена компания за производство на филми Big Stick Productions.

Дъглас, който вече е доста значимо име в индустрията иска да се срещне с нея, а Катрин не разбира добре намеренията му. „Отидох на филмов фестивал. Мислех, че Майкъл Дъглас иска да се срещне с мен по работа, защото знаех, че той е продуцент, както и актьор. Наистина си мислех това, защото бях в работен режим и мислех, че ще сключа сделка за готина роля. Така че нито за момент не си помислих: „О, Боже, той иска да излиза с мен.“ Часове след като се срещна с мен, той ми каза, че иска да стане баща на децата ми.”

Двамата си разменят телефоните, но рядко се засичат в един град. Въпреки това, комуникират много и приятелството по-късно се превръща в романтична връзка. Те си казват „Да“ през ноември 2000 година на грандиозна сватба в хотел Plaza в Ню Йорк, където не само празнуват любовта си, но и семейството си, тъй като 3 месеца по-рано Катрин ражда първото им дете, Дилън. Години по-късно, през 2003, семейният портрет е завършен с пристигането на втората им дъщеря Карис.

Но в най-добрите любовни истории винаги идва момент на конфликт и за съжаление и тяхната приказка не прави изключение. Щастието им е прекъснато, когато през 2010 актьорът е диагностициран с рак на гърлото. За щастие, той успява да го победи. Но Катрин е разтърсена и се бори с психичното си здраве. По-късно е диагностицирана с биполярно разстройство, поради което бива хоспитализирана за известно време.

Миналата година те празнуваха 20 години любов и тя признава, че колкото повече остарява, толкова повече си приличат, тъй като 25-годишната разлика става все по-малка и по-малка.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от В света на


Реклама

Разбери какво обичаш и го следвай, без значение какво ще ти струва.

Анджелина Джоли

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама