Мис Стара Загора: Десетки момичета са линчувани и подстригвани! (ВИДЕО)


Мис Стара Загора: Десетки момичета са линчувани и подстригвани! (ВИДЕО)
Снимка: Instagram

"Мис Стара Загора" 2018 Божидара Овчарова направи скандални разкрития в социалните мрежи по повод зверството, което се извърши над 18-годишната Дебора от охранителя Георги.

"Много отдавна трябваше да се даде гласност, а не да ми се трият клипчета, в които разказвам какви извращения се случват в Стара Загора. Не да се банват хора, които искат да ви налеят нещо в мозъците. Това е първият случай, за който разбирате вие, но далеч не е първият в този комплексарски град", заяви гневно в своето онлайн обръщение миската.

Вижте още: Дебора с ВИДЕО, от което ще настръхнете: Твоя смях като нож се забива вътре в мен

Овчарова сподели още, че "сюжетната линия от 2015 г. не се е променила - голи снимки, остригване, побои и дори публично линчуване".

"Сега ли се сетихте за изродите? Какви ли не извращения се случваха с тези момичета. Всеки един, който е разпространявал голи снимки на момичета, вследствие на което те са били жестоко пребивани, е наравно виновен с този изрод, обезобразил Дебора", допълва Божидара.

Миската е категорична, че касапинът Георги Георгиев е един от най-големите колекционери на голи снимки в Стара Загора.


Снимка: БГНЕС

"Престъпление е да изнудваш жена с компромати. Кой ги създава тези изроди? Ние, жените! Защото в Стара Загора е постижението на живота ти да бъдеш с охранител. Там те са богопомазани и ти си недостижима, ако гаджето ти е охрана. Момичетата доброволно искат да си лягат с охраната, за да влизат в дискотеката, без да имат навършени години. Останалите мъже какво правят - подкрепят насилниците и и им казват" "Айде, брат"; "Давай, машинка", "Смачкай я", казва още Овчарова.

Вижте още: Няма да познаете Филип Буков на тези СНИМКИ

И допълва: "Знаете ли колко много такива случаи има? Няма да разберете, обаче. Защото не са толкова фрапантни, но сами по себе си са отвратителни. Това е гибелта на цяло едно поколение".

Сподели с твоите приятели

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Старостта не е място за глезени момиченца.

Бети Дейвис

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама