Принц Хари започна работа


Принц Хари започна работа
Снимка: Getty Images/Guliver

Британският принц Хари е назначен в ръководния отдел на американската компания BetterUp която обучава в умения за кариерно развитие. Това съобщи "Уолстрийт Джърнал".

Според вестника той ще се занимава с продуктова стратегия, благотворителна дейност и лекции за психичното здраве в стартъп компанията в Калифорния, основана през 2013 г.

Главният изпълнителен директор на фирмата Алекси Робишо потвърди, че общи приятели са ги запознали миналата есен. Той се надява, че Хари ще бъде полезен на американския бизнес.

Припомняме, че след като Хари официално се отказа от кралските си правомощия и се премести в САЩ, той беше лишен и от издръжка от братанската монархия.

В скорошното скандално интервю с Опра Уинфри той сподели, че е финансово независим от миналата година, когато с Мегън Маркъл официално напуснаха кралското семейство.

"Семейството ми буквално ме отряза от всякакво финансиране през първата половина на 2020 г.", разкри Хари.

Оттогава разчита основно на парите, които майка му принцеса Даяна му е завещала.

"Имам това, което майка ми ми остави, и без него нямаше да можем да решим да се преместим. Сякаш тя е предвидила това и премина с нас през целия този процес", каза още той.

6 СКАНДАЛА, РАЗТРЕСЛИ БРИТАНСКАТА МОНАРХИЯ

Според "Форбс" покойната принцеса е оставила 10 милиона долара на синовете си, които получават като годишен дивидент от 450 000 долара.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Независимо дали приемат, или отказват, жените изпитват еднакво удоволствие от това, че са искани.

Овидий

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама