Сагата Диана Димитрова срещу Юлиан Вергов продължава, излязоха снимки на чатове (СНИМКИ)


Сагата Диана Димитрова срещу Юлиан Вергов продължава, излязоха снимки на чатове (СНИМКИ)
Снимка: Diana Dimitrova/Facebook

Поговорката "Нова година-нов късмет" определено не важи за сагата между Диана Димитрова и Юлиан Вергов! Оказа се, че скандалът между двамата съвсем не е приключил, а продължава да гори с пълна сила.

В края на миналата година актьорът повдигна обвинение срещу колежката си за обида чрез Фейсбук пост. Сега Диана Димитрова публикува дълъг статус, в който дава подробни доказателства в подкрепа на обвинението за физическо насилие.

Вижте още: Божана Кацарова: Бях се напила и „направила“, не разбрах, че ми е счупен кракът (ВИДЕО)

В новата си публикация художничката споделя с аудиторията множество линкове и снимки, които противоречат на твърденията на Вергов, а именно - че е направил само един коментар пред медиите във връзка с делото за насилие.

"Толкова грозни неща се изписаха по мой адрес и в тази, крайно унизителна ситуация за мен и за семейството ми, за благотворителните каузи свързани с деца, в които съм участвала съм длъжна да покажа още доказателства, поради заведеното дело от господина за фейсбук статус.", пише Димитрова, припомняйки, че Юлиан Вергов заведе дело срещу нея за обида.

Изпратил ли е Вергов съобщение на Димитрова?

Снимка: Diana Dimitrova/Facebook

В дългата си публикация Диана Димитрова припомня детайли около скандала, всички етапи, през които е преминала, както и различни интервюта на Вергов, в които се говори за насилието. 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Мъжете може да са открили огъня, но жените са открили как да си играят с него.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама