Сара Джесика Паркър: Привичките на героинята ми Кари Брадшоу са ми чужди


Сара Джесика Паркър: Привичките на героинята ми Кари Брадшоу са ми чужди
Снимка: Getty Images

Сара Джесика Паркър определи някои от постъпките на Кaри Брадшоу като "аморални и безпринципни" в интервю за The New Yorker, в което говори за сериала "Сексът и градът" и неговото продължение, чийто втори сезон стартира преди дни. В разговор с журналистката Рейчъл Сайм 58-годишната актриса обясни какво е общото между нея и героинята ѝ Кари Брадшоу и основните разлики между тях, както и личния си живот и хобитата си.

За ролята на Кари Брадшоу

Според историята Кари и нейните приятелки в "Сексът и градът" постоянно "пушат, пият, епилират бикините зоната си и обсъждат на масата за вечеря анилингус, вкус на сперма и странни газове". В интервюто Сара Джесика Паркър заяви, че подобни неща в реалния живот са ѝ "напълно чужди": "Никога през живота си не съм говорила по този начин. Никога през живота си не бих могла да направя някое от тези неща. Това би било неморално. Щеше да е безпринципно. Интриги, съпрузи, целувки, пазаруване, пиене - капризи, капризи, капризи! Но във всичко това има присъща жизнерадостност, която ме кара да се наслаждавам на живота тук и сега".

Паркър призна, че никога не е опитвала коктейла "Космополитън", който героините от "Сексът и градът" често пият и едва наскоро го е направила.

Сериалът "Сексът и градът" вдъхновява актрисата да създаде собствена линия обувки под марката SJP. Сега Сара Джесика Паркър работи сама един ден в седмицата в собствения си "малък розов бутик за обувки с аромат на свещи в Уест Вилидж в Манхатън", където лично подбира обувки за клиенти и фенове. Както отбелязва авторът на статията, героинята на Паркър в сериала "имаше по-страстна връзка с безброй чифта обувки Manolo Blahnik, отколкото повечето мъже, с които се срещаше", така че е било грехота да не се монетизира историята. "Чувствах се задължена да създам обувки, които самата аз бих носила", заявява актрисата.

През 2016 г. Сара Джесика Паркър се опита да се отдалечи от образа на Кари и се снима в комедийния сериал на HBO "Развод", който продължи три сезона. Критиците харесаха сериала, но той не спечели националната любов. Паркър коментира по този повод: "Мисля, че просто беше много трудно за хората да ми позволят да бъда някой, който не се разхожда щастливо из Манхатън в търсене на интересни перспективи.  Продължавам да работя и някои от тях успяват, а други - не. Това е нормално".

Сара със съпруга и децата си

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Мъжете може да са открили огъня, но жените са открили как да си играят с него.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама