Сара Джесика Паркър ще направи театралния си дебют


Сара Джесика Паркър ще направи театралния си дебют
Снимка: Getty Images/Guliver

Актрисата Сара Джесика Паркър ще направи своя дебют на лондонския Уест Енд през 2024 г. в пиеса с участието на съпруга й Матю Бродерик, съобщи Би Би Си.

Адаптацията на пиесата на Нийл Саймън от 1968 г., наречена „Стая в Плаза хотел“, ще бъде представена в театър „Савой“ през януари. Паркър и Бродерик вече участваха в постановката на Бродуей в продължение на 19 поредни седмици.

Лято 2023: 4 модни съвета за ниски момичета

В спектакъла двамата актьори се въплъщават в ролите на три различни двойки, които отсядат в известна хотелска стая в Ню Йорк.

Паркър е носителка на две награди „Еми“ за ролята на Кери Брадшоу в телевизионния сериал „Сексът и градът“. Актрисата е известна и с участието си във филми като „Фокус-мокус“, „Фалстарт“ и „Скъпа, няма не мога“.

Бродерик, който за последно участва в спектакъл на Уест Енд през 2019 г., е познат с ролите си в „Инспектор Гаджет“ и „Почивният ден на Ферис Бюълър“. Носител е на две награди „Тони“.

Джон Бенджамин Хики, който вече режисира новата адаптация на „Стая в Плаза хотел“ на Бродуей, също ще поеме тази роля за нейния трансфер в Уест Енд.

Спектакълът ще се играе в театър „Савой“ от 15 януари до 31 март 2024 г.

Източник: БТА

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Лошата новина е, че времето лети. А добрата новина е, че ти си пилотът.

Майкъл Алтшулер

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама