Селена Гомес: Оценявам трудностите, през които трябваше да премина


Селена Гомес: Оценявам трудностите, през които трябваше да премина
Снимка: Getty Images

"Колкото повече остарявам, толкова повече оценявам трудностите, през които трябваше да премина." Това сподели певицата Селена Гомес пред "People". В интервю за медията тя отново говори за психическите си проблеми и през какво е преминала.

"Трябва да кажа, че 30-ият ми рожден ден беше много добър момент за мен. Сега съм на 31 и наистина се чувствам сякаш колкото повече остарявам, толкова повече оценявам трудностите, през които трябваше да премина. Сега не се чувствам сякаш има нещо, което ме спира", казва тя. "Просто чувствам, че бях честна със света, бях честна със себе си, излязох и просто искам да бъда най-добрата версия на себе си."

Според изпълнителката тя е осъзнала, че не е единствената, която се сблъсква с подобни проблеми. "Наистина го взимаш присърце, когато слушаш историята на някой друг и научаваш за борбите на други хора."

Вижте още: Няма да повярвате как изглежда дъщерята на Боби Михайлов (СНИМКА)

Психичните проблеми на Гомес през годините

Селена Гомес проговори за психични проблеми за първи път през 2017 г. През 2018 пък беше приета в психиатрична клиника заради емоционален срив. Тя също така сериозно се зае да подкрепя онези, които изпитват подобни затруднения: например снова ресурс, наречен Wondermind, където потребителите могат да намерят информация за психични разстройства.

Вижте още: Бившата приятелка на Илон Мъск го съди, ето защо

Освен това, считано от 2020 г., част от приходите от нейната козметична компания "Rare Beauty" се даряват на "Rare Impact Fund" на певицата, който работи за осигуряване на достъп до психично-здравни грижи за младежи по света. "Това ми помогна да се чувствам по-малко сама и сега се надявам, че хората могат да имат същия достъп до подкрепа за психично здраве като мен", казва тя.

Селена отбеляза, че една от целите на нейната компания е да се бори със стереотипите, свързани с външния вид. Самата Гомес говори за комплекси след коментари на хейтъри за нейното тегло. Певицата каза още, че самата тя се е сблъскала с депресия на фона на токсичната връзка и последвалата раздяла с Джъстин Бийбър. Тази история все още се обсъжда онлайн: потребителите постоянно противопоставят Селена на настоящата съпруга на Бийбър - Хейли.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

В действителност там, където не достигат разумните доводи, ги заменят с викове.

Леонардо да Винчи

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама