Синът на Мадона се появи в рокля на събитие (СНИМКИ)


Синът на Мадона се появи в рокля на събитие (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images

Синът на Мадона, Дейвид Банда, се появи с червена рокля от дългоочакваната колекция Adidas x Gucci, след като Джоди Търнър-Смит “повлече крак” само няколко дни по-рано.

Дейвид Банда показа уникалното си чувство за стил, докато с интерес наблюдаваше мача между Дейвис и Ромеро за Световното първенство по бокс в лека категория в Бруклин в събота.

НИНА ДОБРЕВ БЛЕСНА В КАН С РАЗГОЛЕНА РОКЛЯ

16-годишният син на Мадона изглеждаше сензационно в червената рокля тип тениска с изрязано деколте. Дейвид бе допълнил визията си с селекция от блестящи верижки, маратонки и слънчеви очила със златни рамки, докато вървеше ръка за ръка с Мадона.

Повече за колекцията Adidas x Gucci може да прочетете ТУК. Тя ще излезе на 7 юни, а класическият анцуг Adidas служи като основен елемент на колекцията – той е деконструиран и сглобен отново в множество различни итерации, украсени с емблемите на Adidas и Gucci. Играта на преплетени лога излъчва флуидна и някак безкрайно естествена спортна атмосфера.

Само няколко дни по-рано, 35-годишната Джоди Търнър-Смит заложи на стилния ансамбъл, докато присъства на афтърпарти на Met Gala със съпруга си Джошуа Джаксън.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Никой не може да ви накара да се чувствате по-низши без вашето съгласие.

Елинор Рузвелт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама