След новината за развод: Мениджърът и адвокатът на Бритни Спиърс се грижат за нея


След новината за развод: Мениджърът и адвокатът на Бритни Спиърс се грижат за нея
Снимка: Getty Images

Мениджърът и адвокатът на Бритни Спиърс "са оставени да се грижат за нея" на фона на продължаващия ѝ развод със Сам Асгари.

41-годишната певица се развежда с ирано-американския 29-годишен модел само след година брак, като се съобщава, че раздялата е взела неприятен обрат и че двойката "вече не си говори".


Според TMZ, адвокатът на Бритни Матю Розенгарт и нейният мениджър Кейд Хъдсън са повече от вероятно "последните хора в живота ѝ". Източник каза на изданието, че двамата помагат на звездата да се храни, водят я на срещи и управляват професионалните ѝ ангажименти.

Вижте още: Сестрата на Бритни Спиърс прогови за конфликта им

Адвокатът на Бритни не смята, че сегашното ѝ психическо състояние е цветущо, но от друга страна няма причина за тревога и няма планове за увеличаване на нейните медицински грижи. По-големият брат на Бритни, Брайън, се опитва да помогне на сестра си, но "ходи по яйчени черупки" около певицата.

Сам, за когото се предполага, че е подписал железен предбрачен договор преди сватбата си с Бритни, подаде молба за развод миналата седмица, а сега настоява да се анулира договора, за да получи финансова издръжка от Бритни.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Моят съвет: Не губете време да се тревожите за кожата или теглото си. Развивайте способностите си, това, което ви е дадено на тази земя.

Мерил Стрийп

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама