Сръбска звезда: Българската чалга е евтина, роклите им са по 3 динара! (ВИДЕО)


Сръбска звезда: Българската чалга е евтина, роклите им са по 3 динара! (ВИДЕО)

Йелена Карлеуша е една от успешните звезди в съседна Сърбия. За разлика от колежките ѝ обаче, певицата не храни топли чувства към България. Дори нещо повече – в последния си Instagram пост ексцентричната певица срази българските поп-фолк изпълнителки. След нейното нападение родните звезди избухнаха с коментари. Една от първите бе Андреа, може би защото медиите в Сърбия постоянно сравняват Йелена с нея.

Андреа каза пред „България Днес“:

„Тя отдавна води война. Сега Йелена направи дует с Мица Павлович, която първа открадна и направи кавър на песента ми „Хайде, опа“. После въпросната почна да пее „Сен тропе“, явно впечатлена от българското творчество, което сега плюе.“

Вижте още: Камелия шокира с това признание за себе си (ВИДЕО)

Ето и част от поста на Карлеуша, с който подразни родните фолкаджийки.

"На Балканите, особено в Сърбия, през последните години има шокиращо увеличение на траш и шенди в музиката, наводнение от български петпарахитни глупости, евтини аматьори в рокли от 3 динара и музикална продукция от Таджикистан. Сърбия и Балканите трябва да вървят напред и българският турбо траш да не бъде нещо, което всеки да слуша, освен тайно в 4-те стени на стаята си. Музиката трябва да върви напред, трябва да е в крак със световната продукция, а защо не и НЕКА БЪДЕМ ПО-ДОБРИ ОТ СВЕТА! Който иска да живее в миналото, нека има селяшки инат и да слуша евтин турбо фолк към който нямам нищо против, но поне да е скъп! Сърбия показва, че може да има продукция от световна класа и звук от световна класа, изпълнители от световна класа и визия, която светът ще следва!"

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Когато прегърне един мъж, жената иска да почувства неговата слабост, а когато го целуне - неговата сила.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама