Това ли е новата любима на Брад Пит? (СНИМКИ)


Това ли е новата любима на Брад Пит? (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images/Guliver

Брад Пит преживя тежък развод с Анджелина Джоли, но може би най-после отново е намерил любовта. Вчера 56-годишният актьор беше заснет да пристига с частен самолет на френското летище "Льо Кастелет" в компанията на Никол Потуралски.

Списание "ОК!" твърди, че холивудската звезда и 27-годишната красавица ще прекарат време в имението "Шато Миравал", което Пит купи през 2011 за сумата от 67 млн. долара. То се намира в селото Коренс в южната част на Франция, между Ница и Марсилия. Построено е в типичния провансалски стил и разполага с 35 стаи, хеликоптерна площадка, лозя, красиви градини, езерце и параклис. Именно там Анджелина и Брад тайно се ожениха през 2014 година.

Очевидец е съобщил на изданието, че актьорът и моделът са се държали "като влюбени тийнейджъри" на летището.

"Те се целуваха и Брад беше много внимателен към нея. Бяха на публично място, но изглежда, че той нямаше нищо против да го виждат с нея. Тя е истинска красавица и очевидно много по-млада от него."

Коя всъщност е Никол Потуралски?

Тя е родена в немския град Бергкамен, но в момента живее в Берлин. В модната индустрия е позната като Нико Мери. Има син и говори пет езика. Работила е за известни брандове, а наскоро украси септемврийския брой на немското издание на списание "Elle".

Когато не дефилира или не се снима, ръководи организация за защита на акулите. Някои медии откриха прилика между нея и Джоли, посочвайки, че това може би е една от причините Брад да я хареса.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Най-красива е една жена, когато е изморена от смях!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама