Вижте съпруга на новата приятелка на Брад Пит (СНИМКИ)


Вижте съпруга на новата приятелка на Брад Пит (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images/Guliver

Миналата седмица името на Никол Потуралски нашумя, след като беше заснета заедно с Брад Пит на френско летище. И тъй като вече се знае, че тя е новата жена до 56-годишния актьор, беше очаквано медиите да се разровят в личния ѝ живот. 

27-годишната красавица, родом от немския град Бергкамен, има 7-годишен син, Емил, от съпруга си Роланд Мери. 68-годишният бизнесмен е собственик на няколко заведения, включително на луксозния ресторант "Борхард" в Берлин. Всъщност именно там Брад и Никол се запознали през август 2019 година.

Макар че Потуралски и Мери все още официално са семейство, източник твърди пред "Дейли мейл", че той приема "философски" връзката на жена си с холивудската звезда, тъй като двамата имали "отворен брак".

Мери е бил женен няколко пъти и има общо пет деца, като за момента отказва да коментира любовните отношения на съпругата си с американския секссимвол.

Как е започнало всичко между Брад и Никол?

Миналата година Брад Пит се запознал с модела на вечеря в "Борхард", докато бил в Берлин, за да промотира филма "Имало едно време в Холивуд". Актьорът бил в компанията на режисьора Куентин Тарантино, Леонардо ди Каприо и Марго Роби. Той веднага бил запленен от красавицата, която определено прилича на бившата му жена Анджелина Джоли. Според очевидци, Никол лично дала телефонния си номер на холивудската звезда и двамата се видели няколко седмици по-късно в Лос Анджелис. Те посетили концерт на Кание Уест, където за първи път били заснети заедно.

Новата двойка в момента се намира в имението "Шато Миравал", което Пит и Джоли купиха през 2011 за сумата от 67 млн. долара. То е разположено в селото Коренс в южната част на Франция, между Ница и Марсилия. Там актьорът се изявява и като винопроизводител.  По думите на актьора последният шедьовър на френските лозя от имението му - розово шампанско на име Fleur de Miraval - е "грандиозна" напитка, с която не можеше да се гордее повече. То направи своя дебют през януари, а официалното му представяне в САЩ е на 15 октомври на цена от 390 долара за бутилка.

""Миравал" е изключително имение, в което се влюбих и в което продължавам да инвестирам, за да го превърна в едно от най-добрите имения във френския Прованс. За виното си партнирах със семейство Перин. Те са винопроизводители от пет поколения. Заедно сме в това в дългосрочен план", категоричен е Пит.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Аз гледам на тялото си повече като на инструмент, отколкото като на орнамент.

Аланис Морисет

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама