Звезди, страдащи от безсъние


 Звезди, страдащи от безсъние
Снимка: Getty Images/Guliver

Въпреки че може да ни е трудно да си представим, че богатите и известните, които изглеждат имунизирани срещу проблемите на обикновените смъртни, лежат с часове будни през нощта, мятайки се в леглото – това е факт. Инсомнията е може би още по-голям проблем за тях, имайки предвид натоварените им графици, непрекъснати смени на часовите пояси и психическиото натоварване, на което са подложени актьорите.

Лишаването от сън може да бъде наистина вредно за здравето. Ето какво споделят някои звезди за битката си с безсънието.

Джордж Клуни

В интервю за The Hollywood Reporter актьорът призна, че въпреки че обикновено е в леглото до 22:00, буйният му ум го държи буден през нощта. Той открил "хапчето си сън" – включен телевизор. В друго интервю за изданието той сподели, че тъкмо преодолял безсънието си, но новородените му близнаци отново поставили на изпитание графика му за сън.

Чарлийз Терон

При появата си в шоуто Jimmy Kimmel Live! актрисата призна, че страда от "наистина лош сън". Тя също така разкри, че медицинската марихуана ѝ е помогнала да се справи с този проблем.

6 МИТА ЗА СЪНЯ

Риана

Пред Vogue Paris звездата сподели: "Имам много проблеми с изключването на съзнанието си. Дори когато се прибера рано у дома, което означава преди 1 часа сутринта, започвам да гледам предавания или документални филми, преяждайки с любими храни и никога не мога да си легна веднага. Всъщност спя само три или четири часа на нощ."

Дженифър Анистън

В много интервюта Анистън признава, че се бори да успокои ума си през нощта и се опитва да използва приложения за стимулиране на съня. През 2016 г. тя каза пред The Huffington Post, че нейният ключов съвет е "да заспивам, оставяйки телефона в съседната стая". Тя добави, че прави бърза медитация, преди да си легне, както и някои йога пози, които ѝ помагат да се отпусне. "Но най-много помага изключването на всякаква електроника в спалнята, в идеалния случай час преди да изключа осветлението."

НЕ СПЕТЕ В ТЕЗИ ПОЗИ, ВРЕДНИ СА

Мадона

В интервю за сп. Rolling Stone Мадона призна, че от десетилетия живее с хронично безсъние. Тя също така каза, че редовно остава в звукозаписното студио до 2 часа сутринта и става в 7 часа сутринта заради децата си.

Натали Портман

Актрисата заяви неотдавна: "Лесно заспивам, но не спя много дълго", добавяйки, че когато имате малки деца, сте свикнали да се събуждате при всеки малък звук.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Разбери какво обичаш и го следвай, без значение какво ще ти струва.

Анджелина Джоли

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама