Мирела: Щура и обичаща свободата в модата


Мирела: Щура и обичаща свободата в модата

Историята на Мирела Манчева от Thestyleconstructor е пълна с интересни неща, които наистина малко хора са имали щастието да правят. Тя е щура, разпръсната на 100 места, но едновременно страшно прибрана и изискваща към себе си и останалите. Ето и какво сподели самата тя за себе си...

Израснала съм между балетната сцена на София и живописния пейзаж на българското село. Потомка съм на два напълно противоположни рода - единият светски, съставен изцяло от хора на изкуството в сферата на балета и операта, а другият - род на естественици, планинари и фермери, избрали живота на село. 

От съвсем малка съм разделена между полярностите във всяка сфера на живота и ми харесва точно така. 

🍊🥂

A post shared by Mirela (@mirellamancheva) on

За да имаш моден блог се изисква главно постоянство, защото много хора гръмко обявяват началото на нещо и след три публикации се отказват от него. Разбира се, безкраен гардероб като моя също не пречи. Вярвам, че аудитория има за всеки и ако споделяш себе си със света достатъчно искрено и качествено, ще изградиш вярна и подкрепяща те такава.

Y'all have an amazing day and I mean it ❤️🌻

A post shared by Mirela (@mirellamancheva) on

Моят стил е засилена форма на раздвоение на личността по десет. Искам да бъда различен човек всеки ден и най-лесно го постигам чрез дрехите си. Не мисля, че имам собствен стил, към който ревностно да се придържам. По-скоро използвам модата, за да играя роли и винаги ми се получава добре. Търся всичко, намирам го навсякъде. Second hand находките са ми любими, а най-любимата от тях е vintage бюстие на Versace jeans от 90те, което купих "на килограм" за 90 стотинки.

Любимата ми тенденция за всеки сезон е свободата, която имаме в последните няколко години благодарение на социалните мрежи и която няма намерение да си отива. 

ДОЧЕТЕТЕ ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от В света на


Реклама

Независимо дали приемат, или отказват, жените изпитват еднакво удоволствие от това, че са искани.

Овидий

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама