3 бързи начина да постигнете „напомпани“ устни БЕЗ филъри


3 бързи начина да постигнете „напомпани“ устни БЕЗ филъри
Снимка: iStock

Тенденцията за по-меки и пухкави устни е непоклатима, но по-естествената естетика набира скорост, както и новите, неинвазивни начини за постигане на по-обемна визия. Ето част от тях.

1. Финиш с мокър ефект

Наречете ги мокър ефект, блясък или лъскави устни – възраждането на гланца за устни е наистина много силно. Някога основен продукт за красота през Y2K, той получи усъвършенствана актуализация за 2024 с формули, които хидратират и изглаждат, вместо да са лепкави. За да получите външния вид, подготовката е от съществено значение.

Вижте още: 4 мита за грижата за кожата, които ще ви спестят пари

2. LED устройство

Въпреки че често се пренебрегват, текстурата и тонът на кожата около устата ви могат да направят голяма разлика в цялостния вид на устните. Тази област е невероятно трудна за лечение, защото не можете да запълните линиите около устата с филър – вместо това трябва да задействате производството на колаген. LED е чудесен начин за третиране на тази област, тъй като стимулира производството на колаген в кожата, като същевременно стимулира притока на кръв, което увеличава плътността и същевременно естествения цвят на устните ви.

3. “Plump” продукти

Въпреки че локалните формули за устни няма да осигурят толкова драматичен резултат като инжекционния филър, те могат да ви помогнат да постигнете ефект на „ужилена от пчела“ за миг. В момента се наблюдава известна умора от филъри и продуктите за локално приложение са привлекателна опция, защото са по-достъпни от филърите и също така не е нужно да се ангажирате с дългосрочен вид.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Красота


Реклама

На жените им е нужен повод, за да правят секс. На мъжете им трябва просто място.

Били Кристъл

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама