Черен маникюр: Ключът към незабавна увереност според TikTok (ВИДЕО)


Черен маникюр: Ключът към незабавна увереност според TikTok (ВИДЕО)
Снимка: iStock

Черното се завърна още с възраждането на Indie Sleeze през 2021 г. Скоро след това успехът на Wednesday накара всички да се стремят към меката готическа естетика на любимия антигерой.

В момента „недостъпният грим“, за който ви разказахме, е на мода в TikTok. Той обаче е допълнен от „теорията за черния маникюр“. И така, защо напоследък сме обсебени от тези тъмни, интензивни тонове?

@toritillachipss they are my best accessory 🖤✔️#blacknails #blackacrylicnails #blacknailtheory #justgirlythings #nailtiktok ♬ Emily Rose - Prada's Version - skinnygirls

Какво представлява теорията за черните нокти?

Теорията за черните нокти е идеята, че боядисването на ноктите ви в черно ви изпълва с увереност. Един слой черен лак за нокти е предназначен да бъде мощен, властен и малко смущаващ. Разбира се, има за цел да предизвика увереност и овластяване. Дава на жените възможността да се чувстват комфортно в собствената си кожа и избор на красота.

Вижте още: Tubing спирала: Защо е хит в TikTok и какво я отличава (ВИДЕО)

Освен това, черното е вечен и многостранен цвят. Черните нокти са един от най-лесните начини да включите малко изтънченост в ежедневието си, дори и да не носите много тъмни цветове. Както при тенденцията за недостъпен грим, така и тук се търси смелост и привличане на вниманието, добавяйки бунтарски дух към иначе семпла визия.

@biryanibby_ 🐈‍⬛💅🏼 #rednailtheory #blacknails #blacknailtheory ♬ original sound - vaishnvi 🧿🪷

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Красота


Реклама

Светът е огледало на твоите мисли, чувства и действия и винаги ще ги връща обратно към теб.

Дийпак Чопра

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама