Хит на пролет 2023: Млечни нокти (СНИМКИ и ВИДЕО)


Хит на пролет 2023: Млечни нокти (СНИМКИ и ВИДЕО)
Снимка: iStock

Тази хит тенденция за пролет 2023 в кремаво бели нокти е доказателство, че простият, едноцветен маникюр не трябва да е скучен. Така че, независимо дали искате да получите истински „млечни нокти“ или да направите експеримент с френски маникюр и дъх на мляко, със сигурност ще намерите стил, който ви подхожда.

4 бюти тенденции от TikTok, които си струва да опитате

Какво представляват млечните нокти?

Както може би вече се досещате, млечните нокти са кръстени на млечен бял лак и мътно, леко прозрачно покритие, които са основните характеристики на тенденцията. Млечните нокти са неутрална, но излъскана версия на „глазираните нокти“, която допълва всяка визия за пролетта и лятото.

Визията е свързана с цвета и полупрозрачния ефект и попада в идеална средна точка между непрозрачно и чисто бяло, за да се постигне кремообразен ефект. А украсените млечни нокти са основна тенденция в момента.

Друга причина, поради която млечните нокти са толкова популярни, е тяхната гъвкавост - те са универсално ласкателни. Подходящи са за всеки повод, тъй като са неутрални, но различни и изглеждат добре на дълбоки, средни и светли тонове на кожата и всякакви форми на ноктите.

@victoria DIY Milky Nail Trend 💅🏻 So easy to do at home! #diynails #haileybieberstyle #milkynails #easynails #chromenails ♬ Aesthetic - Tollan Kim

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Красота


Реклама

Където и да отиваш, отивай с цялото си сърце.

Конфуций

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама