Разберете каква е тайната на красотата


Разберете каква е тайната на красотата
Снимка: iStock

Много хора смятат, че красотата е хубав външен вид. Но това очевидно не е така. Все едно да сте облечени прекрасно, да сте с невероятна прическа и стилен грим, но все още нещо да ви липсва. Нещо, което да омае хората около вас...

Случва се една жена да е красива на външен вид, финансово обезпечена, умна (от какво повече се нуждае един мъж), но въпреки това все още да е сама. Работим, готвим, опитваме се да сме навсякъде, ходим на тренировки, но все пак нещо липсва. Какво всъщност е красотата?

Една жена има четири роли: приятелка, момиче, кралица, любовница. Любовницата е красота и страст, кралицата е умът, момичето има нужда от защита, а приятелката осигурява комфорт. Много често ние избираме някои две състояния и стоим само в тях, но истината е, че и четирите са необходими. Просто трябва да ги редувате и да знаете кога да сте любовница и кога кралица.

Преди няколко години се натъкнах в интернет на сайт за истинската любов. Той съдържаше много практични неща за същността на брака, за семейството, за това какво е истинската любов. В него се казваше, че развитието на женствеността е условие за постигане на семейно щастие. Но само женствеността не е достатъчна за една истинска връзка с мъж, дори и външният вид не е, а определени качества като търпение, нежност, доброта, равностойно отношение, кротост, надеждност.

Второ много важно нещо, което трябва да подчертаем е, че една истинска жена е тази, която се грижи за децата, знае как да ги възпитава и на какво трябва да ги научи (не говоря за науки).

ВСЯКА ЖЕНА МОЖЕ ДА СЕ ПРЕВЪРНЕ В ЕДНА ИСТИНСКА ДАМА. ЕТО КАК!

И трето – жената правилно представя качествата си на един истински мъж и е готова да му се подчини като глава на семейството.

Искам да отбележа, че е погрешно да се мисли: "Няма достойни мъже". След като гледах филмите "Причина и чувства", "Гордост и предразсъдъци", разбрах, че самото момиче трябва да бъде достойно и да се държи на ниво, чак тогава някой сериозен, целенасочен човек ще я забележи. Формирайки правилните нагласи и държание, момичето се изпълва с женска енергия и тогава ще има какво да даде на съпруга и децата си. Тези качества не са необходими само в семейството, те ви характеризират като жена.

В заключение може да кажем, че духовна чистота, човечността са важни качества както за мъжете, така и за жените. Те ни правят истински красиви!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Красота


Реклама

Никой не може да ви накара да се чувствате по-низши без вашето съгласие.

Елинор Рузвелт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама