Транссексуална, отхвърлена от семейството, стана Мис Нова Зеландия 2020


Транссексуална, отхвърлена от семейството, стана Мис Нова Зеландия 2020
Снимка: Instagram

Aриел Кийл вече пренаписа историята на конкурса „Мис Нова Зеландия” в страната на кивитата. Тази година тя стана първата транссексуална жена, при това от филипински произход, която грабна короната и се окичи с титлата. Съдбата на красавицата обаче съвсем не е посипан с розови цветчета.

АСЕНОВГРАДЧАНКА СТАНА МИС БЪЛГАРИЯ 2020 (СНИМКИ)

Когато започва да си сменя пола през 2017 година, семейството й се отрича от нея и я гони от семейния дом. Ариел претърпява финална операция за смяна на пола по-рано тази година и сега, на 26-годишна възраст, тя е по-щастлива и по-уверена от всякога. Въпреки липсата на подкрепа от близките си, Ариел процъфтява, а отношенията й с баща й започват леко да се подобряват през годините. Самата красавица разкрива, че тази връзка е в процес на работа през целия й живот, а не е нещо моментно.

„Когато чух, че аз съм новата Мис, не повярвах, беше сюрреалистично чувство! Дори днес не го усещам истински. Това е мисълта, която ми минава през главата няколко пъти на ден, докато се оглеждам в огледалото, облечена в суичър и рошава. Малката Ари е кралица на красотата. Аз. От средата на нищото. Всъщност, коронясването не е променило начина, по който се виждам, все още съм обикновено момиче. Най-важно за мен е, че показах на баща си, че това не е фаза и че съм сериозна по отношение на прехода. Чувствам се така, сякаш сега наистина съм себе си и баща ми, който сега се отнася към мен като към дъщеря.”

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Красота


Реклама

Понякога умът има нужда от време, за да приеме онова, което сърцето вече знае.

М.Анджело

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама