H&M Conscious Exclusive 2019 изследва лечебната сила на природата

  •  H&M Conscious Exclusive 2019 изследва лечебната сила на природата
    Дата: Снимки: H&M
Дата: 01.04.2019 Снимки: H&M
Iwoman.bg

На 27 март H&M представи новата си колекция Conscious Exclusive на парти в Лос Анджелис. 

Пролетната колекция H&M Conscious Exclusive 2019 изследва лечебната сила на природата, като същевременно използва иновации с устойчиви материали и процеси за по-устойчиво бъдеще на модата.

Колекцията ще се предлага в избрани магазини в цял свят и онлайн на hm.com от 11 април.

С колекцията Conscious Exclusive H&M представя новите устойчиви материали за този сезон: Piñatex® – алтернатива на естествената кожа, изработена от целулозни влакна от листа от ананас, пяната BLOOM™–еластична пяна на растителна основа, произведена от биомаса от водорасли, и Orange Fiber® – устойчива материя, наподобяваща коприна, произведена от цитрусови обелки и оставащите материали от цитрусови сокове.

"За тази колекция се фокусирахме върху красотата в природата, която се забелязва при принтовете, флуидните силуети, поразителната цветова палитра и вниманието към детайла. Бяхме развълнувани да използваме за първи път новите устойчиви материали на растителна основа, за да създадем висококачествени, красиви и модерни артикули, които привличат вниманието и същевременно са толкова удобни за носене", казва Ан-Софи Йохансон, творчески съветник в H&M.

Колекцията Conscious Exclusive олицетворява баланса между блясъка и иновациите и може да се носи както при специални поводи, така и в по-спокойни всекидневни моменти.

Колекцията е вдъхновена от красотата на природата около нас и значението на природата за нашето благосъстояние. Минералите, дърветата и растенията са пресъздадени от дизайнерския екип в жакардови и флуидни материи с принтове.

Цветовата палитра включва лавандулови, пясъчни, наситени светлосини, петроленосини, кораловорозови, а също и черни, златисти и сребристи цветове.

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.