4 начина да носите дънково яке тази есен (СНИМКИ)


4 начина да носите дънково яке тази есен (СНИМКИ)
Снимка: iStock/Guliver

Надеждното дънково яке е най-доброто, което трябва да имате за един истински капсулен гардероб, а и не само. Днес ще ви покажем 4 добри начина да го носите.

1. Слой върху лятна рокля

Разбира се, това е съвсем логична визия за вечерите, когато лятото вече се „изнизва“ през пръстите ни. Изборът на нещо, което да облечете върху летните рокли, може да бъде труден, но дънковото яке е стилно решение, а и си отива с всички аксесоари.

Вижте още: 5 модни тенденции, с които сме готови да сe сбогуваме тази есен (СНИМКИ)

2. Не се страхувайте от двойния деним

Деним върху деним може да е любимото дуо за есента, но това не е чудо за един сезон: красотата на сдвояването се крие в неговия шивашки пробег и гъвкавост. Ако сте достатъчно смели, можете да заложите на класическо черно и за дънките, и за якето.

3. С елегантна визия

Вечерта дънковото яке и елегантния аутфит се превръщат в най-мощната двойка, като първото внася заземяващо безгрижие във второто. Това е универсален дизайн, който можете да носите с високи токчета, елегантни сандали или култови маратонки, в зависимост от повода.

4. Със стилен официален панталон

Има нещо в комбинацията от елегантен черен панталон и класически син деним, който изглежда едновременно елегантно и безпроблемно.

Вижте още: 6 дрехи от есенния гардероб, в които си струва да инвестирате (СНИМКИ)

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Никога не съм могла да разбера какво е феминизъм. Знам, че ме наричат феминистка, когато изразявам мнение, което ме различава от изтривалка.

Ребека Уест

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама