4 стилни начина да носите кожен панталон тази есен


4 стилни начина да носите кожен панталон тази есен
Снимка: iStock/Guliver

Когато мислим за кожени панталони, първите образи, които се появяват в главата ни, са на рок звезди като Мик Джагър, бързо последвани от кожените аутфити на всички рокери и мотористи. Но луксозният материал не е нужно да ви дава толкова груби асоциации, защото може да изглежда адски шик и елегантно. Ето как да носите кожен панталон тази есен.

6 ГРЕШКИ, КОИТО ДОПУСКАТЕ, КОГАТО НОСИТЕ ДЪНКИ

1. С риза, тренч и боти

Един от най-лесните и надеждни начини да „приобщите” кожените панталони е да комбинирате модел с прав крачол с класическа бяла риза и елегантни боти до глезена.

2. С пуловер

Обичаме тази комбинация, защото поддържа топло, без да натрупва твърде много слоеве или дебели материали. Уютният пуловер също помага за балансирането на рок звученето.

3. Блейзър, тениска и висока талия

Друг начин за носене на кожен панталон е с черен или тъмносин блейзър за по-професионален завършек. Блуза с копчета или токчета могат да засилят офис атмосферата, докато тениска и маратонки ви придават по-лежерен вид през уикенда.

4. Монохромна визия в цвят

Зелените, червените и лилавите кожени панталони могат да изглеждат наистина смели - особено за тези, които се придържат към по-приглушени палитри. Въпреки това, е лесно да ги омекотите, комбинирайки с подходящи трикотажни изделия или дори обикновени бели кецове.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата.

Паулу Коелю

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама