5 необичайни цвята, които ще са хит тази есен


5 необичайни цвята, които ще са хит тази есен
Снимка: iStock

Тенденциите се раждат от модните подиуми всеки сезон, но не оживяват истински, докато не бъдат пренесени по улиците. От тоалети със западен, леко каубойски, привкус до изобилие от жилетки - да, есенните тенденции са супер, но нито една не се откроява повече от игривите цветни акценти. Цветовете за есен 2022 са ярки и красиви и по нищо не отстъпват на летните. Ако смятате, че сте по-скоро цветови минималист, нека това е сезонът, в който оцветявате извън линиите и гардероба си.

Тихоокеанско синьо

Този ярко син оттенък е актуален от известно време и най-накрая си проправи път към уличния стил.

Изгорял портокал

Нюанс, който добре познаваме от миналата есен, но само малцина от нас успяха да приложат в действие. Заложете на “изгорял портокал” тази есен с изрязан топ или феерична макси рокля, която да комбинирате с кафяви ботуши.

Пикантен лайм

Цвят, дефиниран от Pantone като “Lime Punch”, този пикантен лайм беше забелязан първо в Копенхаген, а тази есен ще бъде навсякъде по земното кълбо, благодарение на брандове като Jacquemus, Helmut Lang, Balenciaga и Marc Jacobs.

Барби ​​розово

Barbicore е навсякъде това лято, отчасти благодарение на предстоящия филм за Барби, но и благодарение на Valentino и колекцията му за есен 2022. Розовото движение е всичко друго, но не и второстепенно, затова бъдете иновативни в есенните си решения.

Ванилия лате

Комбинациите от неутрално върху неутрално са най-подходящи за тези, които предпочитат да избягват ярките цветове, посочени по-горе. Всички нюанси, наподобяващи вкусни ванилови латета, ще са хит!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Няма нищо благородно в това да бъдеш по-високо от другия. Истинско благородство има тогава, когато човек застава над предишното си Аз.

Ърнест Хемингуей

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама