5 стилни есенни визии, назаем от кралските особи


5 стилни есенни визии, назаем от кралските особи
Снимка: Getty Images

Кейт, Меган, Виктория, Летисия, Евгения - тези жени са нещо повече от кралски особи, те са съвременни модни икони. Затова днес ще ви представим няколко страхотни есенни тоалета, които са лесни за пресъздаване, дори ако нямате никакви „кралски” ангажименти в календара си.

6 СТИЛНИ ТЕНДЕНЦИИ ЗА ЖЕНИ НАД 40

1. Зелени оттенъци

Кой казва, че есенните нюанси трябва да изглеждат скучно? Монохромните ансамбли, на които залага Меган Маркъл са доказателство, че всички оттенъци могат да изглеждат точно толкова бляскави, колкото и летните ярки тонове, при условие че сте избрали луксозни материи като велур, кадифе, коприна и кожа. Не се колебайте да смесвате и съчетавате добре нюансите.

2. Цветен блейзър и бяла тениска

Има много начини да носите вечния блейзър, но на нас ни допада изключително много избора на Кейт - тънък блейзър с две копчета, бяла тениска, изчистени дънки с прави крачоли и, разбира се, чифт от любимите бели кецове Veja на херцогинята.

3. Чизми в тон с тоалета

Лесно е да влезете в коловоза на неутралните и тъмни нюанси през есента и зимата, но както испанската кралица Летисия доказва - яркочервеното може да се чувства също толкова подходящо. Завършете визията си с изящни ботуши до коляното.

4. Лесни флорали

Флоралните мотиви са подходящи за всеки сезон, особено ако изберете интересна цветова палитра. Принцеса Евгения редовно може да бъде видяна с подобни феерични рокли, които ние бихме съчетали с кожено яке и велурени боти.

5. Костюм с широки крачоли

Принцеса Виктория от Швеция знае как да разчупи работно облекло като костюм и да го накара да изглежда адски шик. Просто изберете двуредно сако, панталон с широки крачоли и стилни аксесоари.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Най-голямото щастие е да чувстваш, че си обичан...Не да го знаеш, а да го чувстваш!

Eлиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама