5 тайни за стила на принцеса Даяна, които не знаете


5 тайни за стила на принцеса Даяна, които не знаете
Снимка: Getty Images

Много се говори и пише за стила на принцеса Даяна, но тя не спира да ни изненадва и днес. Оказва се, че приживе тя е имала редица модни тайни, за които малко хора знаят, а някои от тях са доста необичайни. Ето кои са най-интересните трикове на Даяна, които са оформили стила ѝ като уникален и нетрадиционен за кралска особа.

ТЕНДЕНЦИИТЕ НА 2022: РЪКАВИЦИ ЗА ОПЕРА

1. Маскирала е тиарите си с панделки

Като член на британското кралско семейство, принцеса Даяна е трябвало да носи доста често тиари. Тя измислила хитро решение, с което украшенията да изглеждат естествено на главата ѝ. Тя използвала панделки в светли цветове, които да се сливат с косата ѝ и ги увивала около долната част на тиарите си.

2. Предпочитала е интересни чорапогащници

Вместо да избира чорапогащник в неутрални цветове, както е по протокол, Даяна често е използвала тази част от облеклото като акцент. Един от любимите ѝ модели, по който са въздишали милиони жени, бил с тънки вертикални черни линии отзад, които завършвали с малки игриви панделки точно на глезена.

3. Използвала е клъчове, за да прикрие деколтето си

Онези, които са следили живота на принцесата отблизо, няма начин да не са забелязали начина, по който Даяна притискала чантите към гърдите си, когато слизала от колите. Тя е имала цяла колекция от “чанти за деколтета”, тъй като един от най-големите ѝ ужаси бил да не се появи вулгарна нейна снимка.

4. Почти никога не е носила ръкавици

Принцесата на Уелс често използвала гардероба си, за да предаде важни послания и да повлияе на начина, по който хората я възприемат. Например, редовно нарушавала кралския протокол, когато не носела ръкавици. Тя обичала да обменя енергия с хората, докато се ръкува с тях.

5. Била е истински инфлуенсър, що се отнася до бижута

Принцеса Даяна е била модно вдъхновение в много аспекти. Например,тя е носила пръстен на малкия си пръст много преди това да се превърне в тенденция. Друг моден риск е кадифена рокля с отворен гръб, комбинирана с дълъг наниз от перли, спускащ се по голия ѝ гръб. Оттогава сме виждали много знаменитости и любители на модата да повтарят този трик.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Ако мъжете не трябва да бъдат агресивни, за да бъдат приети, тогава жените няма да се чувстват принудени да бъдат покорени.

Ема Уотсън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама