5 трика как да пазарувате дрехи онлайн


5 трика как да пазарувате дрехи онлайн
Снимка: iStock/Guliver

Дори да знаете размера на дрехите си, много често може да се окаже, че вашата онлайн поръчка не е точно такава, каквато сте си я представяли. Това може да се дължи на факта, че всеки бранд използва различни мерки, отговарящи на традиционните размери S, M и L. Ето защо днес ви предлагаме няколко трика, които ще ви помогнат да пазарувате успешно онлайн, без да преживявате този кошмар, наречен „политика на връщане”.

1. Пазарувайте според силуета на дрехите

По-сложните като кройка дрехи, например якета и официални панталони, зависят от точни и прецизни мерки. Вместо това, се насочете към А-силует или свободни модели, които се нуждаят само от измерване на талията и бюста. Така актуалните солей поли също са лесни са „покупка на сляпо”, защото не обгръщат бедрата.

7 МОДНИ ТРИКА, НАЗАЕМ ОТ ИТАЛИАНКИТЕ

2. Измерете вътрешния шев

Да знаете сантиметрите на вашия вътрешен шев е полезно за закупуване на панталони онлайн, защото ще имате представа колко дълъг е кракът ви от чатала до края на крачола. Уверете се, че стоите изправени и краката ви са на ширина на бедрата по време на мерене.

3. Намерете естествената си талия

Талията на всяка жена е различна – и по размери, и по местоположение. За да разберете къде се намира вашата, трябва да се огънете на една страна и да намерите естествената гънка – точно това е точката, където трябва да мерите, без значение дали пъпът ви се пада надолу или по средата на тази линия.

4. Запомнете марките, които сте купували преди

Доста добра идея е да си водите бележки за брандовете, от които сте пазарували и доколко размерите ви пасват. Това означава, че когато намерите марка, стил или кройка, които са идеални за вас, ще можете лесно да ги намерите отново.

5. Винаги проверявайте таблиците с размери

Всички магазини имат различни номерации, така че е от решаващо значение да проверите графиката им за оразмеряване, преди да купите каквото и да било.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Понякога умът има нужда от време, за да приеме онова, което сърцето вече знае.

М.Анджело

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама