6 груби грешки при носенето на клин, които всички допускат


6 груби грешки при носенето на клин, които всички допускат
Снимка: iStock

Много често, когато мислим за клинове, ги свързваме с фитнес залата или някакъв вид спорт. Но истината е, че доста жени посягат към тази дреха и в ежедневието си. В края на краищата клиновете са мултифункционални, могат да се носят по различни начини, например с токчета или блейзър. Но ето и кои са най-често срещаните грешки, които допускаме.

1. Купувате клинове със стандартна талия

Препоръчваме ви да изберете чифт с висока талия. Този дизайн не само ще скрие някои части от бедрата ви, но и ще ви помогне да изглеждате по-стройни. Освен това, е далеч по-удобен за носене, особено ако практикувате пилатес или йога.

ТЕНДЕНЦИИТЕ НА 2021: КЕЦОВЕ С УКРАШЕНИЯ

2. Носите твърде ярки принтове

Принтовете с големи шарки и много ярки цветове крадат цялото внимание, а и имат склонност да добавят обем към тялото. Ако целта ви е да се отървете от няколко сантиметра от талията, по-добре се придържайте към моделите в обикновени, тъмни цветове.

3. Залагате на по-къси модели

Някои хора предпочитат да носят къси клинове, особено след като „biker shorts” станаха толкова популярни. Да, можете да намерите приятни и удобни модели, но повечето от тях са склонни да очертават формата на краката, правейки ги да изглеждат по-дебели, отколкото са в действителност. Дългите модели от своя страна издължават крака, без да го „прерязват”.

4. Не съчетавате цветовете

Подобно на „основните” дрехи, и при клиновете трябва да избирате цветове, които съответстват и отговарят на нюанса на кожата и косата ви.

5. Не мислете за тях като за спортно облекло

Любимият клин може да се носи по различни поводи (както сме виждали при много знаменитости) - от срещи до неформални събирания. В крайна сметка, удивителното при клиновете е точно колко гъвкави и удобни са те. Просто сменете старите си спортни маратонки с токчета, облечете яке и воала!

6. Носите клин вместо чорапогащник

През 2000-те носенето на пола с клин беше истинска лудост както сред известни личности, така и сред обикновените хора. 20 години след като тази тенденция най-накрая е част от далечното минало, хората осъзнават, че този стил е доста претоварен и объркващ. Ако искате да изглеждате небрежно, но елегантно, когато носите клин, просто заложете на тренч и пухкави ботуши през по-хладните месеци.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Истината е, че всички ще те нараняват; просто трябва да намериш онзи, за който си струва да страдаш.

Боб Марли

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама