Да носиш прозрачна чанта със стил


Да носиш прозрачна чанта със стил
Снимка: Getty Images/Guliver

Едно време май имахме различни представи за лукса и стила – кожа с косъм, велур, лачени чанти и обувки… Днес като че ли доста сме си сменили представите за "стилно" и "изискано". Споделяме ви един тренд, който до скоро би се сторил на много от нас евтин, обаче сега се радва на широка публика – прозрачния найлон, развилнял се навсякъде в модната индустрия.

Шапки, чанти, ботуши до бедрото, ръкавици, шлифери – представете си всичко от цветен найлон, който не скрива нито една подробност от вашия тоалет и принадлежности, които носите със себе си. Едно е сигурно – джебчиите ще знаят точно какво могат да измъкнат от вас.

Ние обаче сме доста заинтригувани от "грозната мода" напоследък и решихме да ви покажем как може да я интегрирате в своя гардероб, ако сте почитатели на този "нов лукс". И, разбира се, говорим си за чанти, за да не бъде промяната в стила ви твърде рязка, а и да си признаем – не се случват никак хубави неща с краката ни, когато са в пластмасови обувки.

Става въпрос за Chanel, Louis Vuitton, Kanye West и много други.

Ето това е един начин да носим прозрачната си чанта – с несесер вътре. Можете да си изберете напълно прозрачен модел или такъв с дръжки от друг материал. Съгласни сме, че по-изчистените модели от семпла пластмаса, така да се каже, изглеждат доста шик с малко по-интересни детайли.

НАУЧЕТЕ ОЩЕ ИДЕИ И ВИЖТЕ СНИМКИ ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Един имаше, който ме разплакваше. Обичах го, повече от всички, които ме разсмиваха..

Елиф Шафак, "Любов"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама