Как да носите дълги ръкавици тази зима


Как да носите дълги ръкавици тази зима
Снимка: Instagram

Дългите ръкавици са доста актуални. Всъщност, ако разгледате някои от последните ревюта на различни Седмици на модата, ще видите, че ръкавиците определено преживяват своя апогей. Как обаче да ги носите и как изберете идеалния чифт?

ТЕНДЕНЦИИТЕ НА 2021: РЕНЕСАНСЪТ НА СУИЧЪРА

Ръкавиците с по-ниска цена обикновено се шият отвътре навън, така че шевовете са скрити, а по-скъпите кожени модели имат шевове отвън, тъй като често са шити на ръка. Така или иначе, създаването им е висококвалифицирана работа. Те могат да бъдат с коприна, кашмир или пух за подплата. Всички тези елементи увеличават разходите, затова и цените варират между 30 и 30 000 лева. Имайте предвид, че така актуалните дълги ръкавици имат и размери. Ако случайно сте между два номера, най-добре вземете по-малкия, защото те се разширяват доста бързо.

Дизайнери като Gucci, Chanel и Balmain направиха така, че ръкавиците да изглеждат наистина секси и да могат да се носят ежедневно през зима 2021. Те се превърнаха по-скоро в моден аксесоар, а не просто в част от облеклото. Ето и някои от най-любимите ни визии с дълги ръкавици.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Животът не се мери с броя вдишвания,а с моментите които спират дъха ни!

Джордж Карлин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама